Robbie razkril dramatično rojstvo hčerke

Foto: Tumblr
Foto: Tumblr
Britanski pevec Robbie Williams je prisostvoval rojstvu hčerke Theodore, a je bil po lastnih besedah zelo prestrašen.
Oglej si celoten članek

Robbie je kot ponosni očka prerezal popkovino svoje hčerkice Theodore, a nekaj trenutkov pred tem je bil ves prestrašen, ko se ji je popkovina ovila okoli vratu. Pevec je priznal, da je bila situacija zelo zastrašujoča, a se je skušal obvladati. "Popkovino sem prerezal, ko je bila še vedno v Aydi. Moral sem biti hiter in spreten s škarjami, saj je že počasi postajal modra, ker se ji je popkovina ovila okoli vratu," je povedal za britanski časnik The Sun. "Bilo je kot prvih 30 minut filma Reševanje vojaka Ryana, ali Ayda proti Predatorju. Ta slika mi ne bo šla nikoli iz glave."

Glasbenik je ob tem še dodal, da močno spoštuje ženske, ki prestanejo porod, saj se je njemu zdelo hudo boleče že samo med gledanjem in dodal, da še nikoli ni bil tako srečen, kot je zdaj. "Ayda je dobila popadke ob 4. uri zjutraj, ob 3. uri popoldne pa sem že imel malo Teddy v rokah, kar mi je popolnoma spremenilo življenje. To je bil čaroben trenutek. Nočem biti nič drugega, razen očka in mož. Življenje je trenutno precej popolno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.