Robbie Williams le poročen

Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka Foto: Žurnal24 Robbie Williams Ayda Field poroka
Dolgo se je ugibalo, ali se bo pevec Robbie Williams ta konec tedna poročil. Poroka se je zgodila včeraj.
Oglej si celoten članek

Robbie Williams in Ayda Field sta si včeraj obljubila večno zvestobo in skočila v zakonski jarem. Ob njima je bilo 75 prijateljev in članov družine. Poročila sta se na pevčevem domu na Beverly Hillsu. "Obred je bil lep in romantičen,“ je

V galeriji si poglejte poročno vzdušje, ki so ga iz zraka ujeli paparaci.

povedal vir.

"Končno je Robbie srečen, še nikoli ga nisem videl takšnega. To je tisto, kar si želiš za svoje otroke. Ayda je resnično lepa, očarljiva in ljubka. Povsem za Robbija,“ je povedal Pete Conway, oče uspešnega pevca.

Ayda in Robbie sta se spoznala pred štirimi leti, ko je Robbie spremenil svoj življenjski slog in zaživel bolj zdravo. Ko sta se spoznala, Ayda ni vedela, da je Robbie zvezdnik svetovnega kova. "Ko je izvedela, ni zbežala. Torej je to ne moti,“ je takrat povedal Robbie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.