Robbie Williams: Moja kariera me bo pokončala

Foto: Profimedia
Pevec priznava, da ima težave.
Oglej si celoten članek

Robbie Williams je v nedavnem intervjuju spregovoril o boju z anksioznostjo, depresijo in agorafobijo (strah pred odprtimi prostori). Potožil je, da poklic, ki ga opravlja, zelo slabo vpliva na njegovo zdravje. "Ubilo me bo, če ne bom na vse skupaj začel gledati drugače," je potožil. 

Prepričan je, da ne bi imel toliko duševnih težav, če ne bi bil slaven. "Depresija je prisotna v moji družini. Ne vem, če bi bilo moje stanje tako slabo, če ne bi bil slaven," meni Robbie. 

Izjemno je hvaležen ženi, za katero je prepričan, da mu je rešila življenje. Če ne bi bilo nje, bi se vdal alkoholu in drogam. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.