Robbie Williams snema v Ljubljani

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
V strogi tajnosti in obkrožen s strogim varovanjem se v Ljubljani mudi britanski zvezdnik Robbie Williams. Pri nas snema reklamo.
Oglej si celoten članek

Povsem neopaženo in v strogi tajnosti se v Ljubljani mudi Robbie Williams, ki v prostorih Viba filma snema reklamo. Za kakšno reklamo gre, ni znano, varovanje okrog studiev v Stegnah je okrepljeno, v prostore dostop ni možen, so poročali na Radiu Ekspres, ki ima svoje prostore ravno tako v ljubljanskih Stegnah.

Uradni odgovor, ki ga dajejo medijem in ki ga objavlja MMC je, da je v Ljubljani v resnici Williamsov dvojnik, kar pa naj – po poročanju tega portala – ne bi držalo. Gre sicer za nadaljevanje snemanja te reklame, saj so s snemanjem začeli že septembra, a je pevca izdalo zdravje, zato se je moral v slovensko prestolnico tik pred prazniki vrniti še enkrat.

Očitno se pevec bolj kot vsega veseli praznikov v krogu svoje družine, kar je včeraj objavil tudi na svojem Facebook profilu. 

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:14 12. December 2015.

    Stegne = slovenski Los Angeles.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.