Robbie Williams sporočil veselo novico

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britanski pevec Robbie Williams je razkril, da bo spet postal očka.
Oglej si celoten članek

Potem ko smo mislili, da se večni žurer Robbie Williams ne bo nikoli ustalil, je presenetil z novico, da bo postal očka. Njegova hčerka Theodora Rose je zdaj stara že 19 mesecev, 40-letni zvezdnik pa je oznanil, da bosta z ženo Aydo Field dobila še en naraščaj. "Ayda in jaz z velikim veseljem sporočava, da bo Theodora Rose postala starejša sestra," je sinoči sporočil prek Twitterja. Kdaj bo na svet privekal njun drugorojenec, pa še ni izdal.

Oboževalci britanskega glasbenika so nad novico tako navdušeni, da so Twitter preplavili s čestitkami, Robbiejevo sporočilo pa so v manj kot eni uri retvitali več kot dva tisočkrat.

Robbie in Ayda sta se poročila avgusta 2010, septembra dve leti pozneje pa se jima je rodila hčerka. Nekdanji član skupine Take That je svojo prvorojenko označil za "čudovito", čeprav priznava, da na začetku ni bil pripravljen na očetovstvo. "Ko je bila Ayda prvič noseča, sem dolgo ponavljal, da si ne želim tega. A mislim, da sem se le bal. Bila pa so obdobja, ko sem si želel zbežati, priznam." A kot kaže, je pevec premagal strah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.