Robert bi Kristen vzel nazaj

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Prevarani Robert Pattinson naj bi resno razmišljal o tem, da bi odpustil Kristen Stewart in jo vzel nazaj.
Oglej si celoten članek

Prvotna jeza zaradi prevare naj bi se že polegla in Robert menda že razmišlja o tem, da bi Kristen, ki ga je prevarala z režiserjem filma Sneguljčica in lovec, v katerem je zaigrala, vzel nazaj. "Rob je bil sprva hudo besen na Kristen, ker je uničila to, kar sta imela, in ga javno ponižala. Zdaj pa se je malce ohladil in razmišlja, kaj bo storil. Za zdaj še premleva, a ponovna združitev ni izključena," je izdal Robertov bližnji prijatelj.

Mladi igralec naj bi številne prijatelje prosil za nasvete, a so ga vsi le še bolj zmedli. "Nekateri mu govorijo, naj jo čimprej pozabi, drugi pa so mnenja, da sta ustvarjena drug za drugega, saj imata neverjetno energijo," je za ameriško spletno stran RadarOnline.com povedal vir in dodal, da si bo Robert vzel še nekaj časa zase. "Veliko mora še premisliti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.