Robert bo postal Kurt Cobain

Foto: Žurnal24 Robert se filma močno veseli, saj bo lahko združil svoji ljubezni: petje in igra
Britanski igralec Robert Pattinson bo v svojem novem filmu lahko končno pokazal svoj glasbeni talent. Upodobil bo namreč legendarnega člana skupine Nirvana, Kurta Cobaina.
Oglej si celoten članek

Robert naj bi bil že nekaj časa v stalnem kontaktu s Kurtovo vdovo, Courtney Love, ki ima glavno besedo pri nastanku filma. 45-letna glasbenica je namreč že dolgo prepričana, da je Robert edini, ki bi lahko odigral njenega moža.

 

Courtney je glavna

"Robert se že pripravlja na vlogo, saj je Courtney ustvarjalcem filma že na začetku pojasnila, da bo glavne odločitve glede igralcev, scenarija in glasbe sprejemala ona," je razkril vir blizu zvezdnice in dodal, da se Courtney še vedno odloča, komu bo dodelila glavno žensko vlogo.

 

"Na filmskem platnu si ob Kurtu najbolj želi videti Scarlett Johansson, ki je tudi dobra prijateljica njene hčerke Frances Bean," je še izdal neimenovani prijatelj in dodal, da film zaenkrat nosi naslov po eni od Kurtovih pesmi, All Apologies.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.