Robert je hotel zasnubiti Kristen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Robert Pattinson je načrtoval snubitev svoje punce Kristen Stewart, preden je izvedel, da ga je varala s poročenim režiserjem.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo ameriški mediji, je Robert Pattinson pred nekaj tedni skoval načrt, kako bo zasnubil svoje dekle Kristen Stewart. Kupil je celo 6,3 milijona evrov vredno vilo, v kateri bi se parček "skupaj postaral". A njegove sanje o skupni prihodnosti so se razblinile v trenutku, ko je izvedel, da ga je Kristen prevarala z 19 let starejšim režiserjem Rupertom Sandersom. Jezno je zapustil njuno skupno domovanje, s Kristen pa sploh ne želi govoriti.

Medtem pa na dan prihaja še več podrobnosti o njuni aferi. Ameriški mediji pišejo, da Kristen in Rupert menda sploh nista spala skupaj, temveč sta se samo poljubljala, kar je za spletno stran Gossip Cop dejal neimenovani vir: "Izmenjavala sta si samo strastne poljube, brez seksa." Govori pa se tudi, da sta bila Rupert in Kristen ljubimca vsaj pol leta, kar trdi Rupertov svak.

Robert je ta konec tedna izrazil željo, da bi se rad ena na ena pogovoril z Rupertom, saj se za zdaj še noče soočiti s Kristen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.