Robert razume, zakaj ga je Kristen varala

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Robert Pattinson je zelo razumevajoč ...
Oglej si celoten članek

"Rob se zaveda, zakaj ga je Kristen prevarala. Razume, da je ni motiviralo pomanjkanje ljubezni, ampak strah pred intimnostjo. Vsi s sabo v zvezo prinesemo različne izkušnje iz otroštva. Za Roba je bilo najhujše to, da je bilo njegovo zaupanje izdano in da je izgubil prijateljico,“ je izdal vir blizu igralcu in dodal, da Pattinson trenutno ne išče nove zveze.

Še vedno boli ...

Kristen je igralec sicer odpustil, a se ji izogiba. "Ne zahaja na kraje, kjer bi lahko naletel na Kristen in njene prijatelje. Zanj je tako lažje. V bistvu je moral zaživeti na novo in si najti nove prijatelje,“ pa je povedal neki drugi vir, ki tudi trdi, da je Kristen žal, da ga je prevarala, saj je prepričana, da bi bila še vedno skupaj, če z režiserjem Rupertom Sandersom ne bi skočila čez plot. "Robert je bila edina oseba, ki jo je razumela,“ še dodajajo viri.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.