Robert se slabo poljublja

Foto: Žurnal24 Igralca sta dolgoletna prijatelja. (Foto: Reuters)
Igralka Gwyneth Paltrow je razkrila, da se Robert Downey Jr. slabo poljublja. Igralec ji ni ostal dolžan.
Oglej si celoten članek

Oba igralca, ki sta nastopila v drugem delu filma Iron Man, sta pri snemanju ljubezenskih prizorov nekako otrpnila.

Gwyneth pravi, da Robert pri poljubljanju nalašč ni bil strasten. "Rekla mi je, da ne vem, kaj počnem in da ni bilo dobro. Veš kaj, sem ji rekel, prvič, vsi smo prijatelji, zato je res čudno, da sem do tebe preveč seksi. To sem počel že prej in vse prestrašil," je pojasnil.

Kljub njenim kritikam pa je 45-letni igralec povedal, da je očitno zelo uživala v njegovih objemih. "Nisem je mogel odlepiti z mene. Bilo mi je nerodno," je razrkil.

Na snemanju sta bila prisotna tudi njen mož, pevec Chris Martin, in Robertova žena, producentka Susan Downey. "Bilo je odlično, saj sta bila oba zraven," si je oddahnila 37-letna Gwyneth.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.