Robert ujet pri flirtanju z neznanko

Foto: Flynet/EPA
Foto: Flynet/EPA
Zvezdnika sage Somrak Roberta Pattinsona so paparaci nedavno ujeli v družbi neznane plavolaske, s katero je preživel zabaven večer, ves čas pa naj bi se tudi spogledovala.
Oglej si celoten članek

Roberta so na skrivnostnem zmenku ujeli pretekli konec tedna v Los Angelesu, njegovega dekleta Kristen Stewart pa ni bilo z njim. Ravno zato so bili paparaci še toliko bolj pozorni, ko se je 25-letni igralec odpravil ven z neznano plavolasko, za katero se je kasneje izkazalo, da je Sarah Roemer, ki je prav tako igralka. Nekateri se je morda spomnite iz filma Disturbia, v katerem je zaigrala s Shio LaBeouf. Sarah in Roberta so najprej opazili pred nekim losangeleškim barom, nato pa sta sedla v avto in se odpeljala neznano kam. Se med njima res kaj plete?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.