Roberta Knoxa zabodli do smrti

Foto: Žurnal24 Robert Knox (desno) z mamo Sally in bratom Jamiejem
Igralca iz novega filma o Harryju Potterju Roberta Knoxa so v londonskem pubu med pretepom zabodli do smrti, medtem ko je poskušal zaščititi mlajšega brata.
Oglej si celoten članek

Osemnajstletni Robert Knox, ki v filmu Harry Potter – Polkrvni princ igra vlogo učenca Marcusa Belbyja, je poskušal pomagati eno leto mlajšemu bratu Jamieju, ki ga je neki moški obtožil, da mu je ukradel mobilni telefon. V pretepu, ki je sledil, je z dvema nožema oborožen moški skočil na Roberta in mu enega od nožev zarinil naravnost v srce.

"Robert je poskušal prepir preprečiti," je povedala ena od prič. "Pretep ni bil njegova krivda."

V pretepu so bili ranjeni še trije mladeniči. Robertov prijatelj Dean Saunders leži z rano v vratu v bolnišnici, a je izven življenjske nevarnosti.

Harry Potter – Polkrvni princ bo v kina prišel predvidoma novembra letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.