Robi iz Biggest Loser: Mi smo toliko pretrpeli, da nas take stvari ne ganejo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Robi Tašner je zmagovalcu prve sezone The Biggest Loser Slovenija, Bojanu Papežu, za to gesto zelo hvaležen.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Zmagovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, Bojan Papež, je poleg denarne nagrade v višini 50 tisoč evrov dobil tudi bon za lepotni poseg. Ker pa Bojan ni potreboval odstranitve odvečne kože, četudi je shujšal za več kot 70 kilogramov, je bon podaril. 

Dal ga je Robiju Tašnerju, ki ga je z veseljem sprejel, saj ima težave z odvečno kožo na področju prsi in trebuha. "Bon mi je verjetno poklonil zato, ker sva bila dobra prijatelja in se v šovu maksimalno podpirala," je za Žurnal24 povedal Robi in dodal, da mu bo kirurg pri Kliniki Božičkov za zdaj odstranil le kožo okoli prsi. Še isti dan bo lahko odšel domov, telovaditi pa ne bo smel kar 6 tednov.

"Nič me ne skrbi. Mi smo toliko pretrpeli, da nas take stvari sploh ne ganejo. Komaj čakam, veselim se tega," nam je Robi odgovoril na vprašanje, ali ima pred posegom, ki bo maja, kakšne skrbi ali pomisleke.

Robi sedaj tehta 97,5 kilograma, kar je kar 49,5 kilograma manj, kot je pokazala tehtnica pred šovom. Telesno težo nekdanji kandidat vzdržuje predvsem z redno telovadbo. "Dva do trikrat na teden grem v fitnes, hodim na Šmarno goro, veliko se gibam, jem pa vse, tudi kakšen košček čokolade ali tortico," nam je še zaupal nekdanji kandidat priljubljenega šova.

Foto: Planet TV Robi Tašner, The Biggest Loser

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.