Robičevo dekle povilo sina

Foto: Žurnal24 robic01_jurerobic
Helena Kučar, dekle tragično preminulega kolesarja Jureta Robiča, je 22. maja v Ljubljani povila sina Leva Jureta.
Oglej si celoten članek

"Ta otrok je zame nekaj najlepšega, zame je Božje darilo, poslan od Jureta in Boga. Jureta mi je vzel, otroka mi je podaril," je za revijo Story povedala novopečena mamica. Devetindvajsetletna negovalka za ostarele in pomoči potrebne je porodnišnico že zapustila.

Helena in Jure sta bila dve leti par, ko je v njuno zvezo posegla kruta usoda. Dan po Juretovem pogrebu je Helena izvedela, da pod srcem nosi otroka, kar je v njej sprožilo val mešanih občutkov. "Sreča, šok, žalost, trpljenje, novo bitje … Ni besed, ki bi opisale takratno stanje," je v začetku leta za zgoraj omenjeno revijo povedala Helena in dodala, da ji je bila misel na otroka v teh težkih časih v veliko oporo.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.