Robin Gibb v komi

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevec skupine Bee Gees, ki se že nekaj časa spopada z rakom na jetrih in črevesju, je padel v komo.
Oglej si celoten članek

Robin Gibb, ki je sredi februarja premagal raka na jetrih in črevesju, marca pa prestal operacijo na debelem črevesju, je v komi. Sumijo, da ga je napadel nov tumor, pevec pa boleha tudi za pljučnico. Zdravniki menijo, da mu je ostalo le še nekaj dni.

Gibba so že premestili v privatno londonsko bolnišnico, kjer ob njegovi bolniški postelji bedijo žena Dwina, brat Barry in sinova Robin John ter Spencer. Veliko bolj optimistični kot zdravniki, pa so pevčevi prijatelji, ki pravijo, da je Robin borec, ki se bo boril tudi takrat, ko bi se drugi že zdavnaj predali.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.