Robin Williams se ločuje

Foto: Žurnal24 270308-robinwilliams-fly
Žena Robina Williamsa je vložila vlogo za ločitev. Komiku je tako ušla že druga žena, in to po 19 letih srečnega zakona.
Oglej si celoten članek

Po 19 letih zakona se ločuje komik Robin Williams. Njegova žena Marsha Garces je na sodišču v San Franciscu vložila vlogo za ločitev in kot razlog navedla nepremostljive razlike med zakoncema.

Igralec je Marsho spoznal, ko je pazila na njegovega sina iz prejšnjega zakona z Valerie Valardi. Par je bil od takrat srečno poročen kar 19 let. V zakonu sta se jima rodila dva otroka. Hčer Zelda je že dopolnila 18 let, za mlajšega sina Codyja, ki star 16 let, pa mama zahteva skrbništvo.

56-letni oskarjevec, ki si je zgradil dolgoletno uspešno kariero, pa se je medtem že dvakrat zdravil zaradi zasvojenosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.