Robina Gibba položili k večnemu počitku

Foto: Reuters Robin Gibb Foto: Reuters Robin Gibb Foto: Reuters Robin Gibb Foto: Reuters Robin Gibb Foto: Reuters Robin Gibb Foto: EPA Robin Gibb Foto: EPA Robin Gibb Foto: EPA Robin Gibb Foto: Reuters Robin Gibb
Danes so se med zasebno pogrebno slovesnosjo poslovili od Robina Gibba, člana skupine Bee Gees, ki je umrl 20. maja. Glasbenika so pokopali v njegovem domačem mestu Oxfordshiru.
Oglej si celoten članek

Svojci, prijatelji in oboževalci so se danes poslovili od enega največjih glasbenikov, Robina Gibba, ki je pred slabim mesecem umrl za rakom. Pred cerkvijo v Oxfordshiru, kjer je Robin odraščal, se je zbralo ogromno oboževalcev, pevca pa so na zadnjo pot pospremili v kočiji. "Na njegovo željo se bo na svojo poslednjo pot odpravil v svojem domačem kraju Thame," je pred pogrebom sporočila Gibbova družina.

Kočijo, s katere je bila vidna bela krsta, so vlekli štirje konji. Robina so najprej peljali do mestne hiše, nato pa v cerkev svete Marije, kjer je potekala pogrebna slovesnost. Med obredom so najprej zaigrali legendarno skladbo Bee Geesov, How Deep Is Your Love, nato I Started a Joke in še Gibbovo novejšo skladbo Don't Cry Alone.

Ljubica nezaželena

Pogreba se je seveda udeležil Robinov starejši brat Barry, ki je bil tudi član skupine Bee Gees, njegova žena Dwina in njun sin Robin-John. Opaziti je bilo tudi nekaj znanih obrazov, med njimi so bili tudi glasbenik Peter Andre, igralec Leslie Phillips in DJ Paul Gambaccini. Slovesnosti pa se ni smela udeležiti Robinova nekdanja hišna pomočnica Claire Yang, s katero je imel Gibb izvenzakonsko razmerje, leta 2008 se jima je rodila tudi hčerka Snow Robin. Dwina ji je dala jasno vedeti, da je na pogrebu ne želi videti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.