Rockersko recikliranje

Foto: Žurnal24 Za koncert skupine boste odšteli 45 evrov. (Foto: EPA)
Rockerji v Križankah med drugim zahtevajo koše za recikliranje odpadkov.
Oglej si celoten članek

Britanska zasedba Deep Purple, ki bo v Križankah nastopila v ponedeljek, velja za eno od najvplivnejših rock skupin vseh časov.

Kljub občudovanja vrednemu glasbenemu stažu (ustanovljena je bila leta 1968) in slovesu pa njene zvezdniške zahteve, povezane s koncertom in bivanjem v Sloveniji, po besedah organizatorjev niso pretirane.

Brez fluorescenčnih žarnic
Zasedba, ki bo v Ljubljano prispela šele na dan koncerta, bo imela na voljo dva kombija, s katerima se bodo člani lahko prevažali po prestolnici.

Med zanimivejše želje glasbenikov, ki bodo nastanjeni v enem izmed ljubljanskih hotelov, spadajo prepoved fluorescenčnih žarnic v garderobah in zaodrju ter posebni koši za recikliranje odpadkov.

Koncert rockerjev, ki so jim glasbeni pečat vtisnili legendarni zvok Hammondovih orgel in nepozabni kitarski rifi, se bo začel ob 20. uri, na njem pa bodo odigrali hite, kot so Smoke on the Water, Child in Time ter Woman from Tokyo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.