Rodila enojajčne četverčke

Foto: Žurnal24 Otroci se počutijo odlično.
Karen Jepp iz Kanade je povila enojajčne četverčke, kar se zgodil le enkrat na 13 milijonov primerov.
Oglej si celoten članek
Karen Jepp, 35-letnica iz Kanade, je v bolnišnici v Great Fallsu, kakih 500 kilometrov od Calgaryja, rodila s carskim rezom. Svoje hčerke je poimenovala Autumn, Brooke, Calisso in Dahli. Iz bolnišnice so sporočili, da deklice dihajo samostojno in da je njihovo zdravstveno stanje dobro.

Otroci, ki so bili spočeti brez pomoči zdravil za plodnost, so se rodili dva meseca prezgodaj in so ob rojstvu tehtali med 980 in 1180 gramov. Medicinska literatura navaja, da je na svetu nekaj manj kot 50 enojajčnih četverčkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.