Rodman Cowellu: "Carmen je divja v postelji"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nekdanji mož divje Carmen Electra je njenemu novemu fantu zaupal, kakšna je igralka med rjuhami.
Oglej si celoten članek

Slavni košarkar Dennis Rodman je Simonu Cowellu zaupal, da je njegova nekdanja soproga Carmen Electra v postelji čisto divja in ga bo popolnoma obnorela.

"Simon je videti vročekrvnež, a ona se bo potrudila, da bo vedno imel velik nasmeh na ustih, če veste, kaj mislim," je povedal Rodman in dodal, da je igralka izpolnitev sanj vsakega moškega. "Ona je videti fantastično. Ljudje so jo videli na številnih fotografijah in posnetkih, a ko ste z njo v postelji, je še veliko boljše."

"Carmen je zelo strastna v seksu in si ga zaželi kadarkoli. Midva sva to počela ves čas," je še povedal.

Rodman, ki je bil z igralko poročen pol leta, je priznal, da je spal z več kot dva tisoč ženskami, ki pa so se mu zdele vse enake. Ne pa Carmen, je razkril. Njo je dal na lestvico deset najboljših.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.