Rojene v tem znamenju, so naporne, a vredne truda

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
To so ženske, ki so na trenutke lahko zelo naporne, a ko jo boste osvojili, vam ne bo žal.
Oglej si celoten članek

Ženske, rojene v znamenju bika, so zelo stabilne. Vedo, česa si želijo in kako to dobiti. A ni tako enostavno, kot se morda zdi. Bikica se ne bo preveč obremenjevala, če moški ne bo naredil tistega, kar ona pričakuje od njega. Niti mignila ne bo s prstom, da bi sama pripomogla k uspehu njune zveze. Ona bo, kot prava dama, pričakovala, da moški naredi vse, če pa tega ne bo dobila, bo odšla in našla novo 'žrtev'.

Bikica obožuje, da se vedno nekaj dogaja. Poskrbite, da ji ne bo dolgčas. Peljite jo na večerjo, v naravo, v kino … Bikica išče mir in se na veliko izogiba stresu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:31 12. Februar 2017.

    hehe..a samo v tem znamenju so naporne? :-)

  • 11:16 12. Februar 2017.

    Oddelek za žensko zdravje UKC Ljubljana, bi moral malo razširiti svoje pristojnosti na mlade pišoče prekarke na Žurnalu24. Nič ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.