Rok Tamše se vrača na male zaslone

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Na največjo komercialno televizijo se po nekaj letih vrača športni novinar Rok Tamše.
Oglej si celoten članek

Rok Tamše se po več kot desetih letih vrača na komercialno televizijo. Sodeč po Twitter objavah se vrača na Kanal A. Če lahko sklepamo po pripisih ob dveh fotografijah, bo vodil nogometno oddajo. Ob fotografiji, na kateri drži nogometno žogo je zapisal: "Za nogomet na TV se je treba lepo napraviti,“ in dodal: "Nova nogometna epizoda“.

"Večina mojih sodelavcev na Kranjčevi to ve zaradi našega sodelovanja od začetkov Pro plusa do leta 2005, ko sem odšel na Delo. Ohranili smo stike, z mnogimi se redno srečujem na športnih dogodkih, z nekaterimi tudi zasebno. Delo na televiziji sem občasno res pogrešal," je povedal športni urednik Slovenskih novic. Vodil bo terenske studie vedno bolj priljubljenih tekem domačega nogometnega prvenstva, Prva liga Telekom Slovenije. V živo se bo javljal s terena, gostil nogometne strokovnjake in kot pravi sam: skušal dodati novo dimenzijo spremljanja slovenskega nogometa na televiziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:02 7. September 2016.

    žleht kot Delo

  • 20:20 7. September 2016.

    Meni je pa to super, saj crnolaska ni slaba ampak vem pa da Rok obvlada....<br />Tko kot delajo prvoligo in …

  • 19:01 7. September 2016.

    Kdo sploh gleda 24kur pro-ameriško soroševo televizijo? Jaz in mnogi od zdavnaj ne več.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.