Rokometaš zapustil družino

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski rokometaš Aleš Pajovič naj bi zaradi 20-letnice zapustil partnerico in njuna dva otroka.
Oglej si celoten članek

Eden izmed najboljših slovenskih rokometašev 32-letni Aleš Pajovič naj bi zapustil partnerico, rokometno vratarko Tino Brezovar, poroča revija Nova.

Razlog naj bi bila 20-letnica, ki je kot prodajalka delala v Aleševi trgovini v Celju. Prijatelji so presenečeni, saj je rokometaš vedno veljal za skrbnega partnerja in očeta dveh otrok. Še bolj pa jih je šokirala novica, da naj bi se pred kratkim tudi poročil – če to drži, srečna izbranka po vsej verjetnosti ni Tina. Aleš naj bi svojo mlado ljubico/ženo odpeljal s seboj  v tujino, kjer se mu odpirajo nove športne priložnosti.

Novico smo želeli preveriti pri Alešu, vendar na klice ne odgovarja.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:40 8. Avgust 2011.

    Jak i glup.

  • 16:51 8. Avgust 2011.

    Vsake zavožene družine je škoda. Največ izgubijo vedno otroci. In tega bi se morala zavedati oba partnerja. Pa tudi ljubice …

  • gec
    14:23 8. Avgust 2011.

    ja a res nimate drugih stvari za pisat?pustite ljudi naj sami odločajo o svojem življenju.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.