Romantični vikend brez Sarkozyja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ali v zakonu Carle Bruni in Nicoalsa Sarkozyja vse le ni tako rožnato, kot zatrjujeta?
Oglej si celoten članek

Carlo Bruni so pretekli konec tedna opazili v Benetkah. Tam ni bila sama, ampak v družbi nekega poročenega poslovneža. Kot poroča revija Oggi, naj bi Carla in skrivnostni moški tam preživela romantični vikend.

Nekdanja prva dama Francije se je sicer v zadnjem času skrivala pred javnostjo. Poudarila je le, da uživa v družinskem življenju in v vlogi žene. Več prahu je dvignila njena nedavna izjava o seksu s Sarkozyjem. "Kar se seksa z Nicolasom tiče, velja načelo, da šteje kvaliteta in ne kvantiteta.“ Gospa Sarkozy je takrat tudi izjavila, da Sarkozy ni moški njenega življenja, ker ta čast pripada njenemu očetu.

Kakšno vlogo v njenem življenju igra moški, s katerim je bila v Benetkah, še ni jasno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.