Romih in Potrebuješ odhajata na Planet TV

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Boštjan Romih in Jože Potrebuješ se selita na Planet TV.
Oglej si celoten članek

Jeseni bo na Planet TV odmevala glasba. Kot so nam potrdili, se bo glasbena oddaja, ki še nima imena, začela septembra. Vodil jo bo Boštjan Romih, ki se na tovrstne oddaje odlično spozna, saj je na nacionalki več let vodil oddajo Na zdravje! Kot nam je povedal Jože Potrebuješ, se na Planet TV selita tudi on in vsa ekipa, ki je ustvarjala Na zdravje!.

"Bo zabavno-glasbena oddaja, mešanica glasbe, zabave in etnografije. Oddaja bo obdržala rdečo nit sproščenosti z veliko slovenskega duha. Gledalci lahko pričakujejo obilo raznovrstne slovenske glasbe, zabave, smeha in zanimivih gostov, ki bodo poskrbeli tudi za to, da bomo Slovenci znali sebi in drugim ponosno pokazati, na kaj vse smo lahko in moramo biti ponosni,“ je izdala Urša Čadež Kastelic, tiskovna predstavnica Planet TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:32 16. Avgust 2013.

    romih pa je vredu voditelj in vsako odajo vodi zelo sproščeno in razumljivo gledalcem. zame je cool. kar pa se …

  • 20:52 16. Avgust 2013.

    Vili a ti Romiha prištevaš med paradne konje? Ne se zajebavat... <br />Vedno je enoličen, umetno pocukran, osladen... <br />Ko …

  • 12:34 16. Avgust 2013.

    Bravo nacionalka! Vaše vodstvo si zasluži nagrado, saj jim je uspel fenomenalni podvig! Prav vsi paradni konji so jim pobegnili... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.