Romih o najbolj nori praznični dogodivščini

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Boštjan Romih nam je zaupal svojo najbolj noro praznično dogodivščino.
Oglej si celoten članek

Za priljubljenega radijskega in televizijskega voditelja Boštjana Romiha božič ni novodobna marketinška potegavščina, saj ga zelo tradicionalno praznuje že od otroštva. Odkar je spoznal svojo ženo Laro Romih, pa ga namesto enega obiščeta kar dva Božička. Eden doma, na Štajerskem, drugi pa na Primorskem, pri ženinih starših.

Ob vsej tej praznični raznovrstnosti smo predvidevali, da so njegovi prazniki zagotovo divji, sam pa nam je v šali zaupal, kdaj je preživel najbolj noro silvestrovo: "Ena zelo nora stvar se je nekoč zgodila na novoletno jutro, in sicer ta, da sem zaprosil ženo za roko (smeh)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.