Ronaldo materi otroka plačal za molk

Foto: Žurnal24 Ronaldo je ponosen na svojega sina, ki ga je poimenoval kar po sebi. (Foto: Flyn
Nogometaš Cristiano Ronaldo je materi svojega sina, ki ga je dobil pred dnevi, plačal dvanajst milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Nogometaš kluba Real Madrid Cristiano Ronaldo je pred dnevi objavil, da je postal oče dečka. Po navedbah portugalskih medijev pa je materi, ki ga je rodila, plačal dvanajst milijonov evrov, da je tiho glede njunega dogovora ter da se odreče starševski pravici.

"Vsota je bila nakazana v ponedeljek. Plačal ji je znesek, ki je skoraj njegova celoletna plača, vendar se izplača,"
je povedal vir. Ta dan je nogometaš opisal kot najdražji dan v njegovem življenju, a vendar ima edini skrbništvo nad sinom.

Poimenoval ga je po sebi
Otrok se je rodil 17. junija, Ronaldo pa ga je že poimenoval po sebi. Cristiano mlajši je po navedbah družine videti kot očka. Trenutno je sin na Portugalskem pri svoji babici, Ronaldo pa je s svojim dekletom, manekenko Irino Shayk, v New Yorku.

"Otrok se dobro počuti. Pazimo nanj, medtem ko ni Cristiana. Mali je podoben očetu in meni. Ima enake oči," je povedala nogometaševa sestra.

Portugalski mediji še poročajo, da je Ronaldo lani poleti dvakrat obiskal specialiste za plodnost na Floridi, nato pa izbral nadomestno mater.

Njegova mati Dolores je potrdila, da se je otrok rodil v Ameriki, navedb o nadomestni materi pa družina ne želi komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.