Ronaldo navdušil Armanija

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Portugalec Cristiano Ronaldo s svojim videzom navdušuje tudi zunaj nogometnih zelenic.
Oglej si celoten članek

Drugič zapored
To je s pridom izkoristil italijanski modni veljak Giorgio Armani, ki je nogometaša povabil k sodelovanju. Ronaldo je tako postal novi obraz Armanija. Za mnoge najlepši nogometaš se je odlično znašel v vlogi modela, saj je v kampanji nastopil že drugič.

Ronaldo navdušil Armanija
Z izklesanim telesom je navdušil celo samega Armanija. Navdušenost je bila obojestranska. Nogometašev čut za modo tudi sicer vzbuja precej pozornosti. Tarča posmeha je bil predvsem zaradi ljubezni do rožnate barve, bržkone svoj največji modni spodrsljaj pa je doživel, ko so ga na dopustovanju fotografirali v oprijetih kopalkah in z rožo za ušesom.

Nekaj fotografij si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.