Ronaldo otroka spočel z najstnico

Foto: Žurnal24 Cristiano po besedah Nereide noče uporabljati kondomov. (Foto: Pixsell)
Potem ko je Cristiano Ronaldo oznanil, da je postal očka, so se vsi spraševali, kdo je skrivnostna mama njegovega prvorojenca. Zdaj je znano, da je otrokova mati neka britanska najstnica.
Oglej si celoten članek

Nereida Gallardo, Ronaldovo nekdanje dekle, je razkrila, da je otrokova mati 19-letna študentka iz Londona, ki zdaj živi v ZDA.

 

25-letna Španka je Ronaldovo skrivnost izdala na španski televiziji, kjer je pojasnila, da je dekle vzpostavilo stik z njo prek Facebooka, več mesecev preden je nogometaš svetu oznanil, da je postal očka.

 

Nereida ni želela izdati najstničinega imena, saj želi spoštovati njeno zasebnost. "Ne morem zagotovo trditi, da so njene besede resnične. Sem pa o tem vedela že mesece, preden je to prišlo v javnost," je pojasnila manekenka in dodala, da je novica o otroku ni presenetila, saj Ronaldo nikoli ni hotel uporabljati kondomov.

 

Nogometašev tiskovni predstavnik Nereidinih besed še ni komentiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.