Ronaldo razkril ime hčerke

Foto: Instagram Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo
Skupaj s manekenko razkrila ime njune hčerke.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Cristiano Ronaldo in njegovo dekle Georgina Rodriguez sta v videu v živo na Instagramu razkrila ime, ki ga bosta nadela hčerki, ki naj bi jo dobila čez približno 25 dni, pišejo španski mediji.

Deklici, ki naj bi se rodila okoli 21. novembra, bo ime Alana Martina in bo prvi otrok za Georgino ter četrti za Ronalda. Nogometaš že ima sedemletnega sina Cristiana Ronalda Jr. in enoletna dvojčka Evo in Matea.

V videu, ki sta ga posnela za Instagram sta tako Georgina kot Cristiano ter vsi trije otroci. Vsak ima v naročju enega dvojčka, Cristano mlajši pa razposajeno skače okoli njiju. V prisrčnem videu je Ronaldo povedal dekličino prvo ime (Alana), Georgina njeno drugo ime (Martina) in sedemletnik njeno polno ime s priimkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.