Ronaldo varal z Berlusconijevo ljubljenko

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo naj bi prevaral lepo Irino Shayk.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Ronaldo in Irina Cristiano Ronaldo je očitno eden tistih, ki rad testira tuje žoge … Nogometni žrebec naj bi namreč prevaral svoje dekle Irino Shayk, in to s slavno Italijanko.

Kot poročajo, so športnika v nekem hotelu v Madridu videli v družbi italijanske političarke Nicole Minetti. Zjutraj sta ga tudi skupaj zapustila, zato so se takoj pojavile vroče govorice. Očividci so golobčka sicer v glavnem mestu Španije opazili tudi med nakupovanjem. Irina se na poročanja še ni odzvala.

Nicole je v Italija zelo slavna. Po izobrazbi je zobozdravnica, med njenimi pacienti je bil tudi Silvio Berlusconi, ki je prsato lepotico takoj povabil v svojo stranko, v parlament in menda tudi v posteljo.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.