Ronaldo zaprosil svojo Irino

Foto: Žurnal24 Christiano Ronaldo, Irina Shayk
Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo naj bi kmalu zaplaval v zakonske vode. Na valentinovo naj bi namreč zaprosil rusko manekenko Irino Shayk, ki naj bi po nekaterih virih tudi pričakovala njegovega otroka.
Oglej si celoten članek

Seksi portugalski igralec Real Madrida Cristiano Ronaldo naj bi na valentinovo odletel v New York ter tam zaprosil svoje dekle, rusko lepotico Irino Shayk.
"Že dlje časa sta se pogovarjala o poroki. Christiano je želel organizirati nekaj romantičnega in posebnega, zato je na valentinovo odpotoval v New York in jo zaprosil," je povedal njegov prijatelj. Parček naj bi načrtoval poletno poroko.

25-letna manekenka pa naj bi bila po pisanju portugalskih medijev tudi noseča. Njegovi prijatelji pravijo, da sicer nista načrtovala otroka, vendar da se Christiano veseli drugega otroka.

Ronaldo ima že sina, in sicer je prvič postal očka 17. junija lani, mati Cristiana Ronalda Jr. pa še vedno ni znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.