Ronaldo že v objemu nove lepotice

Cristiano Ronaldo naj bi se zagledal v novinarko Lucio Villalon.
Oglej si celoten članek

Govorice je sprožila fotografija, ki jo je lepotica objavila na Twitterju.

Ronaldo 26-letno Lucio pozna že dalj časa, saj lepotica dela za televizijski kanal uradnega kluba oboževalcev moštva Real Madrid. Lucia in Ronaldo se na namigovanja še nista odzvala, se je pa oglasila omenjena televizija. "Na tem kanalu poročamo o športu in ne o romancah,“ je povedal njihov predstavnik za odnose z javnostmi.

Kriva mama?

Vest, da sta se Irina Shayk in Ronaldo po petih letih razšla, je mnoge šokirala, saj sta zvezdnika ves čas dajala vtis srečnega para. Po najnovejših informacijah naj bi nogometaš lepo Rusinjo zapustil, ker se ni hotela udeležiti rojstnodnevne zabave njegove mame. Lepotičin tiskovni predstavnik je sicer govorice, da se je par razšel zaradi antipatije med Irino in Ronaldovo mamo, zavrnil.

A tudi Irina ne sameva. Govori se, da je osvojila srca igralca Dwayna Johnsona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:37 20. Januar 2015.

    Prekleta baba…<br />Vohne kje je denar…<br />Prekleta baba…-največje zlo ….<br />-…

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.