Ronaldov kip ima erekcijo

Foto: EPA ronaldo Foto: EPA ronaldo Foto: EPA ronaldo Foto: EPA ronaldo Foto: EPA ronaldo Foto: EPA ronaldo
Cristianu Ronaldu so v domačem kraju postavili kip, s katerim je nogometaš zelo zadovoljen, javnost pa se iz njega norčuje.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je ponosno poziral pred kipom, ki so mu ga v čast postavili v njegovem domačem kraju  Funchal na Madeiri. "To je zame prav poseben trenutek,“ je povedal Ronaldo, na Twitterju pa pozneje zapisal: "V veliko veselje mi je, da sem lahko ta trenutek delil s svojo družino in prebivalci Madeire. Vsem hvala za topel sprejem.“

Mnogi pravijo, da je kipar nedvomno zadel športnikov obraz, kar se bogastva v njegovih hlačah tiče, pa naj bi bil preveč radodaren.

Ronaldo očitno ni tega mnenja … Kakšno je mnenje njegove Iryne, pa žal ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.