Ronnie nadlegoval mladenko

Foto: Žurnal24 Wood se na obtožbe še ni odzval.
Ronnie Wood naj bi pred tremi leti spolno nadlegoval neko mlado Američanko.
Oglej si celoten članek

O Ronnieju Woodu se, potem ko je v javnost prišla informacija o njegovi aferi z mlado Rusinjo, pojavlja vedno več govoric, povezanih z njegovim spolnim življenjem. Med njimi je tudi zelo resna obtožba. Član skupine The Rolling Stones naj bi leta 2005 spolno nadlegoval mlado ameriško modno oblikovalko Hilary Olson.

Olsonova je tega leta delala kot asistentka Woodove stilistke. Kot je povedala žrtvina mati, se njena hči ni obrnila na medije, ker ji je skupina za molk plačala 640 tisoč evrov. Zdaj 30-letna Olsonova si od incidenta še vedno ni opomogla. Kadar se spomni na dogodek, jo zgrabi panika, je še povedala mati, ki pa ni želela izdati, na kakšen način naj bi Wood nadlegoval njeno hčer.

Kitarist se na obtožbe še ni odzval. Njegova predstavnica za stike z javnostmi je sporočila le, da gre za zaupno stvar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.