Ronnie Wood plačal za Scarlett Johansson

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Zvezdnica je veliki hit tudi na dobrodelnih prireditvah. Roker je namreč na dobrodelni dražbi kupil večerjo z lepo igralko za kar 13 tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Ronnie Wood je namenil v dobrodelne namene kar 13 tisoč dolarjev oziroma nekaj več kot devet tisoč evrov, s tem ko je na dobrodelni dražbi za ta denar zakupil večerjo s slavno igralko Scarlett Johansson. Seveda pa ni bil edini, ki je licitiral zmenek z lepo igralko. Roker se je za večer z zvezdnico potegoval s poslovnežem Davidom Tangom, vendar ko je ponudba presegla 13 tisoč dolarjev, sta se odločila pogoditi - oba bosta vplačala omenjeni znesek, na večerji pa bosta družno uživala v Scarlettini družbi.

Wood je na dražbi dal na licitacijo tudi svoje znanje – ponudil je lekcije igranja kitare in na ta način v dobrodelne namene pridobil še dodatnih 20 tisoč dolarjev.

V ponudbi je bila tudi lekcija kuhanja z Gwyneth Paltrow ter nastop v filmu Guyja Ritchieja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.