Rooney ženo podkupil s prsmi

Foto: Žurnal24 Rooney upa, da bo Coleen pozabila ... (Foto: Reuters)
Prešuštniški Wayne Rooney bo moral za svoje grehe še dolgo plačevati. Tokrat je prevarani ženički podaril nove prsi.
Oglej si celoten članek

Kontroverzna zakonca Rooney sta trenutno v Dubaju, kjer poskuša Rooney ugoditi vsem željam svoje žene Coleen. Čeprav sta se menda zakonca neke noči vdajala alkoholu in se potem glasno prepirala, pa poskuša grešni Wayne stanje pomiriti.

Nogometaš, ki ga je Coleen kljub številnim aferam vzela nazaj pod streho, je svoji soprogi podaril nove prsi, ki jih je slednja ponosno razkazovala v bikiniju.

Neimenovani vir je za Daily Star povedal, da je Wayne za ženino darilo izkašljal 10 tisoč funtov (približno 11.300 evrov). Verjetno si Wayne želi, da bi njegova žena čim prej pozabila na afere s prostitutkami, kar pa kljub dragim darilom ni mogoče, pravijo njuni prijatelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.