Roparja pregnali s čistilom

Foto: Žurnal24 Roparja sta pregnali s čistilom. (Foto: Shutterstock)
Pogumni upokojenki sta vlomilca pregnali z razpršilom, v katerem je bilo čistilno sredstvo.
Oglej si celoten članek

Britanki June Cawkill in Norma Doherty zagotovo nista pomislili na to, da ju bo med čiščenjem neke trgovine presenetil ropar, ki je bil oborožen z nožem. Iznajdljivi ženski se nista pustili prestrašiti, zato sta se roparju zoperstavili. June je roparju pomahala s škarjami pred nosom, Norma pa ga je nekajkrat udarila s steklenico, v kateri je bilo čistilo.

"Nisem razmišljala o tem, kaj počnem. Začela sem udrihati po njem, dokler ni pobegnil. Ko je vdrl v trgovino, nisva bili prestrašeni, ampak jezni," je povedala Norma. Yorkshirska policija roparja še vedno išče, britanski mediji pa so se pošalili, da je mogoče bolje, da ga ne ujamejo, saj ga bodo zbadljivke na račun modric, ki jih je dobil od upokojenke, bolele bolj kot kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.