Roseanne Barr na Twitterju podivjala

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Komičarka Roseanne Barr je na Twitterju obračunala s Hollywoodom, NBC in Andersonom Cooperjem.
Oglej si celoten članek

Roseanne Barr pravi, da ne bo več delala na televiziji. "Nikoli več ne bom delala za televizijo. Niti poskusila ne bom. Počutim se, kot da bi me žalili eno leto,“ je na Twiterju zapisala zvezdnica, ki je globoko užaljena, ker naj bi televizijska mreža NBC cenzurirala njeno serijo. "Ženske, ki so dosegle veliko manj kot jaz, lahko scenarije za svoje šove pišejo same. Mene ves čas silijo v sodelovanje s cenzorjem," je zapisala Barrova in dodala, da je NBC cenzuriral vsako njeno besedo.

Igralka pa se ni lotila le NBC, ampak tudi Hollywooda, ki naj bi bil rasističen, homofobičen in sovražno nastrojen proti ženskam. "Ženske v Hollywoodu ne morajo dovolj hitro padati na kolena in začeti oralno zadovoljevanje."

Nekaj besed je namenila tudi novinarju Andersonu Cooperju, ki ga je označila za je****** drekača in žabo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.