Roseanne se vrača

Foto: Žurnal24 Družina Conner se vrača na male zaslone.
Ameriška komedijantka Roseanne Barr se vrača s televizijsko nanizanko, s katero je zaslovela. Spet naj bi namreč začeli snemati serijo Roseanne.
Oglej si celoten članek

Večkrat nagrajena komedijantka Roseanne Barr se je po 12 letih odločila, da znova oživi srednjerazredno družino Conner, ki je v stereotipnih situacijah delovala nestereotipno. Televizijska nanizanka Roseanne je bila od leta 1988 do leta 1997 velik hit tako v ZDA kot v ostalih delih sveta. Roseanne je združila moči z nekdanjo producentko Caryn Mandabach.

Poleg Roseanne sta v seriji nastopala tudi Laurie Metcalf in John Goodman, ki sta za vlogi prejela nagrado emmy. Zaenkrat še ni znano, ali se nanizanka vrača z isto igralsko zasedbo, ki so jo sestavljali še Michael Fishman (D. J. Conner), Sara Gilbert (Darlene), Alicia Goranson (Becky).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.