Rosvita Pesek sinu in snahi pomagala iz težav

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ker sta na tem področju "bosa", jima je bila v veliko pomoč.
Oglej si celoten članek

Sin in snaha naše voditeljice in novinarke Rosvite Pesek sta veliki spletni zvezdi ter uspešna podjetnika. Sin Filip je marketinški guru, ki izobražuje in svetuje drugim podjetnikom, njegova soproga Nastja pa ima eno najbolj uspešnih podjetij z naravno kozmetiko in prehrano pri nas. Poleg uspešnih podjetij sta tudi novopečena starša, zato sta polno zaposlena. Kljub vsemu pa sta se odločila tudi za nov dom, pri čemer je veliko vlogo odigrala prav Rosvita. 

"Odločila sva se za hišo na ključ. Cel projekt je imela čez tašča, ker midva nimava časa, niti pojma, kako te stvari potekajo," je Nastja razkrila na Instagramu. Povedala je, da je izvajalec malce zamujal, a da je končni rezultat dober. Podjetje, ki jima je uredilo montažno hišo na ključ, sta ocenila z oceno 4/5. Vzela pa sta tudi notranji dizajn na ključ. Odločitev, za katero Nastja pravi, da je bila ena najboljših v zvezi s hišo. Razkrila je, da je novi dom velik več kot 160 kvadratnih metrov, točne lokacije ne izdata, povedala je le, da se nahaja v občini Domžale.

Foto: Instagram Nastja Kramer

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:30 6. April 2022.

    Plastic bajta torej? Sej zgledajo nekam plasticno tile mandeljci...

  • 20:00 6. April 2022.

    PESEKI

  • 18:39 6. April 2022.

    Kakšne butaste novice objavljate. Naj se pove ta Janševa presstitutka kolikokrat na dan gre šest.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.