Rowlingova vplivnejša od kraljice

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 kraljica Elizabeta II. Foto: Žurnal24 Victoria Beckham Foto: Žurnal24 Shami Chakrabarti Foto: Žurnal24 Cheryl Cole Foto: Žurnal24 Samantha Cameron in David Cameron Foto: Žurnal24 Kate Moss Foto: Žurnal24 Vivienne Westwood Foto: Žurnal24 Tanni Grey-Thompson Foto: Žurnal24 Cath Kidston
Uredniki vodilnih britanskih revij so J. K. Rowling, avtorico knjig o Harryju Potterju, razglasili za najvplivnejšo žensko v Veliki Britaniji. Rowlingova je premagala celo kraljico Elizabeto II.
Oglej si celoten članek

Uredniki družbe National Magazine, ki izdaja dvajset revij, so naredili seznam najvplivnejših žensk v Veliki Britaniji. Na prvo mesto so uvrstili pisateljico J. K. Rowling, ki se je na lestvici vzpela višje kot britanska kraljica Elizabeta II. Ta je zasedla tretje mesto.

 

Na drugem mestu je pristala pop pevka in modna oblikovalka Victoria Beckham, žena nogometaša Davida Beckhama.

Med prvo deseterico sta se znašli tudi soproga britanskega premierja Davida Camerona, Samantha Cameron, in modna kreatorka Vivienne Westwood. Prvih deset najvplivnejših žensk si lahko ogledate v zavihku Galerija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.