RTV-jevi vremenarki na zid prilepili vročo fotografijo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Liza Praprotnik je fotografijo pokazala gledalcem oddaje Dobro jutro.
Oglej si celoten članek

Simpatična voditeljica vremena v oddaji Dobro jutro in tudi igralka in model, Liza Praprotnik, je z gledalci delila zgodbico.
Pred dnevi je nekdo na njenem profilu na Facebooku objavil vročo fotografijo treh napol golih moških in se pošalil na račun mask.

Foto: Instagram liza praprotnik

"Zadnje čase se vse vrti okoli obraznih mask. Postale so del našega vsakdana, del naših podob, navdihujejo popularno kulturo, modni svet in tudi številne domislice na družbenih omrežjih. Poredneži so mi včeraj na Facebook zid prilepili tole fotografijo s pripisom: Zadnji modni trend za kopalno sezono 2020/21. Šalo na stran, še vedno velja priporočilo, če si boste v zaprtih prostorih na obraz nadeli masko, boste varneje stopili v nov dan,“ je povedala mladenka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:06 18. Junij 2020.

    Tako nosijo maske politiki, da skrijejo svoj pravi obraz.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.