RTVS čarov Nine Osenar ne skriva

Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar Foto: Jani Ugrin, RTVS Nina Osenar
Nina Osenar tudi v oddaji Ne se hecat' buri moško domišljijo. Poglejte, kakšne čudovite kreacije je nosila.
Oglej si celoten članek

Kdo vas oblači za oddajo Ne se hecat'?
Tokrat je za moj odrski videz skrbela povsem sveža, mlada in zanimivih idej polna oblikovalka Zarja Predin. Poleg tega, da je sijajna stilistka, je tudi čudovita oseba in mi je bilo v veliko veselje sodelovati z njo.

Katera obleka vam je bila najbolj všeč in zakaj?
Huh, sva se kar obe z Zarjo strinjali, da sem imela vsak teden novo ljubezen. (smeh) Ideje, ki jih je sproti dobivala za glamurozne, samosvoje in se mi zdi, da tudi ravno prav drzne obleke, so bile res fantastične.  Poleg tega pa je bila vrhunska tudi sama izvedba.

Koliko besede imate pri tem, kaj boste oblekli in na kaj ste pri izbiri oblačil najbolj pozorni?
Velikokrat imam že sama neko zamisel. Včasih si recimo zaželim kakšne določene barve ali kroja, potem pa Zarja ustvarja okrog te želje. Večkrat sva se nasmejali zaradi materialov, saj sem imela na sebi tudi blago za zavese, sedežno garnituro in še kaj bi se našlo. (smeh) Zarja za moje obleke namreč ne uporablja svile ali ostalih kvazi glamuroznih živalskih materialov. Sicer pa menim, da oder dopušča nekoliko bolj buhteče dekolteje, visoke razporke in gole hrbte in si po domače rečeno glede tega v oddajah dam duška! (smeh) Privatno pa se vseh naštetih reči zelo izogibam, moj ulični stajling je največkrat povsem preprost, udoben, pravzaprav še kar brezvezen. (smeh)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • h3o
    19:55 8. Junij 2015.

    nina je super. danes si ga bom zdrkal in mislil nanjo

  • 17:28 8. Junij 2015.

    Osenarca, dej joške pokaž.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.