RTVS ob znano ime

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Jure Godler je prestopil na Planet TV.
Oglej si celoten članek

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da se je komik Jure Godler z RTVS preselil na Planet TV, kjer naj bi vodil pogovorno oddajo v stilu Daily showa Jona Stewarta.

"Trenutno se na Planet TV osredotočamo na štart resničnostnega šova Bar in slovenske romantične komedije Ena žlahtna štorija, zato posvečamo temu največjo pozornost. Lahko pa potrdimo, da se je Jure Godler pridružil ekipi Planet TV in pripravlja presenečenje, o katerem bomo več povedali kmalu,“ so za nas govorice potrdili na Planet TV, Jureta pa nam ni uspelo priklicati.

Godler je s TV Slovenija nazadnje sodeloval v oddaji Poldnevnik (s Tilnom Artačem) in pri silvestrski oddaji Bela snežinka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.