RTVS ukinja oddajo Tarča

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Televizija Slovenija za jesen napoveduje veliko sprememb, ena od njih je ukinitev oddaje Tarča.
Oglej si celoten članek

RTVS je za Žurnal24 potrdila pisanje Požareporta, da oddaje Tarča v jesenski programski shemi ni predvidena, ne držijo pa informacije, da bodo ukinili tudi Slovensko kroniko.

Na vprašanje, zakaj Tarčo ukinjajo, na RTVS odgovarjajo, da "Televizija Slovenija za jesen napoveduje veliko sprememb in programskih novosti v vseh uredništvih, te pa bodo znane konec avgusta oziroma v začetku septembra.“

Po podatkih AGB Nielsen Media Reseach je povprečna gledanost oddaje Tarča 5,6-odstotna oziroma 108.600 gledalcev, starejših od štirih let. Pri tem je oddaja dosegla 15-odstotni delež gledalcev, ki so v času oddaje pred TV zasloni. Za primerjavo, povprečna gledanost Dnevnika Televizije Slovenija je 5,8-odstotna oziroma 114.200 gledalcev, starejših od štirih let (19-odstotni delež gledalcev v času oddaje), povprečna gledanost Odmevov je 6,9-odstotna oziroma 135.700 gledalcev starejših od štirih let (21-odstotni delež gledalcev televizije v času oddaje), povprečna gledanost Prvega Dnevnika pa 4,1-odstotna oziroma 79.600 gledalcev starejših od štirih let (30-odstotni delež gledalcev v času oddaje). 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:11 13. Avgust 2015.

    Huda vročina,ane.

  • 16:20 13. Avgust 2015.

    Lijerka Bizilj je politično nastavljena, drugače tudi biti ne more, v to nas je porinil zloglasni t.i. Grimsov zakon (Branko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.