RTVS žaluje, umrl legendarni novinar

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V 91. letu starosti umrl eden izmed prvih novinarjev Televizije Ljubljana.
Oglej si celoten članek

V 91. letu starosti je umrl eden izmed prvih novinarjev Televizije Ljubljana Peter Likar, ki je program nacionalne televizije soustvarjal že v njenih pionirskih letih. Sprva je delal v notranje političnem in gospodarskem uredništvu, pozneje pa sodeloval pri ustvarjanju izobraževalnega in dokumentarnega programa.

Peter Likar je bil prvi, ki je na Televiziji poročal o znanosti, varstvu okolja in tehnološkem razvoju. Na Televiziji se je zaposlil leta 1965 in tam ostal vse do upokojitve, leta 1992, še poroča MMC. 

Foto: RTV4/ zurnal24.si Peter Likar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.