Rudi: To absolutno ni res

Foto: Jani Ugrin
Foto: Jani Ugrin
Tekmovalcu na letošnji Emi Rudiju Bučarju očitajo, da ni prenesel poraza in da naj bi po razglasitvi zmagovalca protestno zapustil prostor.
Oglej si celoten članek

V reviji Story so zapisali, da je glasbenik Rudi Bučar po letošnji Emi dokazal, da ne prenese poraza ter da pravi, da Slovenci dajemo prednost kvantiteti in ne kakovosti.

Rudija smo prosili za komentar na namigovanja, da je užaljen zapustil prizorišče. "To absolutno ni res. Jaz sem s svojo izvedbo in nastopom zelo zadovoljen in se absolutno nisem pobral domov, ampak smo šli na after party, kjer smo zažurali in odšli med zadnjimi," nam je pojasnil in še enkrat poudaril, da je zadovoljen in da upa, da bo njegova skladba z Eme prišla do ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.