Rumer poškodoval soplesalec

Foto: Profimedia rumer willis Foto: Profimedia rumer willis Foto: Profimedia rumer willis Foto: Profimedia rumer willis Foto: Profimedia rumer willis Foto: Profimedia rumer willis Foto: Profimedia rumer willis
Rumer Willis je med plesnimi vajami utrpela poškodbo vratu.
Oglej si celoten članek

Rumer Willis, hči Demi Moore in Brucea Willisa, v šovu Zvezde plešejo blesti! Lepotička pa bi bila pred kratkim skoraj ob nastop v naslednji oddaji, saj je med vajami prišlo do nesreče.

Njen soplesalec Val Chmerkovskiy jo je namreč premočno spustil proti tlom, zaradi česar je Rumer utrpela poškodbo vratu. "Moral bi biti bolj odgovoren in spoznati, kdaj nimava več moči ter prekiniti z vajami. Tega tokrat nisem storil. Želel sem izsiliti še eno ponovitev in to je bil rezultat,“ se je po nezgodi s pepelom posipal postavni Val.

Rumer svojemu soplesalcu napake ni zamerila. "Videti je bilo mnoge hujše, kot je v resnici bilo. V redu sem,“ je povedala 26-letnica, ki se ji v šovu nasmiha zmaga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.