Rumer Willis priznala, da jo je razdevičil pod prisilo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Žalostna zgodba mlade igralke …
Oglej si celoten članek

V oddaji Red Table Talk, ki jo igralka Jada Pinkett Smith predvaja na Facebooku, je Rumer Willis razkrila, da je bila razdevičena pod prisilo. 32-letna Rumer, sicer hči igralcev Bruca Willisa in Demi Moore, je povedala, da jo je pri njenih 18-ih izkoristil starejši moški. 

"Nisem bila zlorabljena, ni šlo za posilstvo, a tudi nisem rekla da. Tega si nisem zares želela, vendar nisem rekla ne," je povedala igralka. Še danes meni, da bi moral njen starejši partner takrat preveriti, ali je res pripravljena na ta korak: "Niti preveril ni, ali si to resnično želim. Bil je odgovoren. Ne pomeni ne, kaj pa, če ne morete reči ne?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:11 22. Oktober 2020.

    Evo, na obzorju Umri pokončno 5..

  • 04:29 22. Oktober 2020.

    Če ni dobr narjen, so zmer reklamacije...amater

  • 23:31 21. Oktober 2020.

    S kur.... v ustih je verjetno bolj težko reči ne. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.